Πέρασε από… χίλια μύρια κύματα ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ, καθώς η διοίκηση των «σπερς» έφτασε κοντά σε συμφωνία με τρεις διαφορετικούς τεχνικούς, ωστόσο, έστω και με καθυστέρηση κατέληξε οριστικά στον πρώην προπονητή της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός (που εργάστηκε την περασμένη τετραετία στους «λύκους»), ανακοινώθηκε κι επίσημα απ’ τους Λονδρέζους, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να καλωσορίσω τον Νούνο στο κλαμπ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υπομονή που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εύρεσης του νέου προπονητή» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, λίγο μετά τις υπογραφές και πρόσθεσε:

«Έχω τονίσει πολλές φορές τη σημασία που έχει για την ομάδα να ξαναβρεί το επιθετικό της DNA και να προσφέρει ωραίο ποδόσφαιρο. Τόσο εγώ, όσο κι ο Φάμπιο (σ.σ. αναφέρεται στον Ιταλό Φάμπιο Παρατίτσι τον αθλητικό διευθυντή) πιστεύουμε ότι ο Νούνο είναι ο άνθρωπος που θα βγάλει το ταλέντο απ’ τους παίκτες μας, θα εξελίξει τους νέους και θα φτιάξει κάτι πραγματικά εξαιρετικό».

Απ’ την πλευρά του ο Πορτογάλος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Όταν έχεις μία ομάδα με ποιότητα και ταλέντο, σίγουρα θες να κάνεις περήφανους τους φιλάθλους. Να έρχονται στο γήπεδο και να χαίρονται για την ομάδα τους. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Δεν έχουμε ούτε μία μέρα για χάσιμο, διότι ξεκινάμε την προετοιμασία πολύ σύντομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης