Η Γαλλία δεν μπορεί να «εξαρτάται» απ’ την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά εάν θέλει να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης, τρία χρόνια μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόνισε ο αρχηγός των «τρικολόρ», Ούγκο Γιορίς την Τρίτη (01/06).

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μετά από έξι χρόνια, ωστόσο, όπως επισήμανε ο αρχηγός των Γάλλων θα πρέπει να υπάρξει «ισορροπία» στο παιχνίδι της ομάδας, αρχής γενομένης απ’ το φιλικό της Τετάρτης (02/06) με την Ουαλία στη Νίκαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι πρέπει να προσαρμοστούν και όλοι, όχι απλά ένας παίκτης πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό» υπογράμμισε ο 34χρονος Γιορίς σε συνέντευξη Τύπου, τη στιγμή που ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει αποφασίσει να ξεκινήσει μαζί στην επίθεση της Γαλλίας τους Μπενζεμά, Γκριεζμάν και Εμπαπέ.

«Η εμφάνισή μας θα εξαρτηθεί απ’ το τι θα φέρει ο κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο. Οι μέσοι, οι ακραίοι μπακ, όλοι. Δεν θέλω να ξεχωρίσω τους τρεις της επίθεσης απ’ την υπόλοιπη ομάδα» τόνισε ο Ντεσάν.

Ο Γιορίς περιμένει ένα πολύ σκληρό τεστ απέναντι στους Ουαλούς. «Είναι μία τυπική βρετανική ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και δύναμη και με παίκτες που δίνουν ότι καλύτερο έχουν όταν παίζουν στην Εθνική τους. Είναι πολύ επικίνδυνοι στις στατικές φάσεις και πολύ ισορροπημένοι. Πρέπει να παίξουμε καλά, να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να αποφύγουμε τυχόν εκπλήξεις» επισήμανε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης