Προσεκτικός εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, μιλώντας για το παιχνίδι με την Ουγγαρία (19/6, 16:00, ΑΝΤ1), αφού τόνισε ότι, παρά το υψηλό επίπεδο που έδειξε η ομάδα του εναντίον της Γερμανίας (1-0), ένας πολύ διαφορετικός αγώνας την περιμένει στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης.

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν σημαντικό, αλλά όχι αποφασιστικό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έχοντας την ίδια στάση για να νικήσουμε και να διασφαλίσουμε την πρόκριση, αυτός είναι ο κύριος στόχος μας» εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντεσάμπ είπε επίσης ότι είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει την ίδια ενδεκάδα που λειτούργησε τόσο καλά ενάντια στη γερμανική ομάδα, αν και δεν απέκλεισε «μερικές αλλαγές», επιβεβαιώνοντας πάντως τη διαθεσιμότητα των Παβάρ και Ερναντέζ.

Ο αρχηγός και τερματοφύλακας της Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς, μιλώντας με τη σειρά του, χαρακτήρισε την Ουγγαρία ως «καλά οργανωμένη» ομάδα.

«Θα είναι μπροστά στο κοινό τους και με το κίνητρο να παίξουν εναντίον της Γαλλίας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι» εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος τερματοφύλακας ζήτησε από τους συμπαίκτες του να μην υποτιμήσουν την Ουγγαρία και τόνισε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι «μια βόλτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης