Τεράστια νίκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε ο Απόλλων Αθηνών στο ματς «ζωής ή θανάτου» απέναντι στον Εργοτέλη, με «χρυσό» σκόρερ τον Δεληζήση, ο οποίος έδωσε μεγάλη ανάσα στους γηπεδούχους στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Με δέκα παίκτες ο Εργοτέλης από το 66’.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεράστια νίκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε ο Απόλλων Αθηνών στο ματς «ζωής ή θανάτου» απέναντι στον Εργοτέλη, με «χρυσό» σκόρερ τον Δεληζήση, ο οποίος έδωσε μεγάλη ανάσα στους γηπεδούχους στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Με δέκα παίκτες ο Εργοτέλης από το 66’. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς ανέβηκε στην 15η θέση με 36 βαθμούς, βάζοντας από κάτω Βέροια και Ξάνθη που έχουν από 35 πόντους.

Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 11ο λεπτό ο Χαντί με εκτέλεση φάουλ κέρδισε κόρνερ, χωρίς να ανησυχήσει τον Γκόμες, ενώ στο 26’ ο Κοζορώνης εκτέλεσε με δύναμη και ανάγκασε τον κίπερ του Απόλλωνα σε δύσκολη επέμβαση!

Για τον Απόλλωνα στο 12’ ο Μίνγκας καθυστέρησε και έχασε την ευκαιρία να δημιουργήσει κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Λόρι Σάντεζ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 47’ ο Πετρόπουλος απείλησε τον Στοΐκοβιτς, χωρίς να τον νικήσει, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσοκάνης έκανε σούταρε και ο Σαρρής σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, χωρίς όμως ο διαιτητής Παππάς να καταλογίσει ποινή.

Στο 66’ ο Διαμαντάκος σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Γκόμες και το πλασέ του Μπαντιμπαγκά έδιωξαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα, καθώς αντίκρισε κίτρινη κάρτα για «θέατρο» ο Μεχία, που ήταν η δεύτερη του στο ματς. Στο 72’ ο Πετρόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Στοΐκοβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει! Τελικά στις καθυστερήσεις, σε μία φάση διαρκείας ο Γιώργος Δεληζήσης σκόραρε και έδωσε τεράστια χαρά στους συμπαίκτες και στους φίλους του Απόλλωνα.

Απόλλων (Σάντσεζ): Γκόμες, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Χατζηζήσης, Τσοκάνης (62’ Άμπροουζ), Κόρμπος, Μίνγκας (46’ Ντάλμπεργκ), Λουσέρο, Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοίκοβιτς, Πίτσος (17’ Σαρρής), Μεχία, Ρέντζας, Αντελέγιε, Κούμπικ (62’ Μπουχαλάκης), Κοζορώνης, Μπαντιμπαγκά (69’ Γιοβάνοβιτς), Ρομάνο, Χαντί, Διαμαντάκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης