Σοκαρισμένος απ’ την καρδιακή ανακοπή που οδήγησε στην «κατάρρευση» του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, ο Ντάλει Μπλιντ αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να αγωνιστεί το βράδυ της Κυριακής (13/06) στον αγώνα της Ολλανδίας με την Ουκρανία.

Ο αμυντικός των «οράνιε» (και συμπαίκτης του Έρικσεν στον Άγιαξ πριν από λίγα χρόνια) ζει με βηματοδότη από τις αρχές του 2020, καθώς παρουσίασε μία φλεγμονή στον καρδιακό μυ. Το βράδυ της Κυριακής (13/06) μετά τη νίκη της Ολλανδίας επί της Ουκρανίας με 3-2, ο αμυντικός του Άγιαξ επέστρεψε στα αποδυτήρια με δάκρυα στα μάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βγήκαν όλα τα έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παίξω σ’ αυτό το ματς. Δύσκολο πνευματικά. Δυσκολεύτηκα πολύ να προετοιμάσω τον εαυτό μου και είμαι περήφανος που κατάφερα εντέλει να παίξω…» τόνισε αρχικά ο Μπλιντ και πρόσθεσε για το τι τον έκανε να αλλάξει γνώμη:

«Δίστασα και έκανα δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να αγωνιστώ. Αλλά όμως ο Κρίστιαν έδωσε κουράγιο στους συμπαίκτες του να τελειώσουν τον αγώνα με την Φινλανδία, έτσι κι εγώ αποφάσισα να κρατήσω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου. Και οι γιατροί επίσης, με διαβεβαίωσαν πως ήμουν ασφαλής και δεν είχα κανέναν κίνδυνο για να αγωνιστώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης