Στην Μπουντεσλίγκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας ανήκε εδώ και μία τριετία στη Βέρντερ Βρέμης (η οποία την περασμένη σεζόν υποβιβάστηκε από τη μεγάλη κατηγορία), όπου όμως δεν είχε καταφέρει να βρει αξιόλογο χρόνο συμμετοχής. Στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου δόθηκε δανεικός στη Ζαντχάουζεν, με την οποία κατέγραψε 18 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρόσωπο του Στέφανου βρήκαμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα που ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα μας και συμπληρώνει την τριάδα των γκολκίπερ μας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Αρμίνια, Σαμίρ Αραμπί, και ο προπονητής της ομάδας, Φρανκ Κράμερ, συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ο Στέφανος μπόρεσε να πάρει πολύτιμα παιχνίδια ως βασικός γκολκίπερ της Ζαντχάουζεν, οπότε έχει ρυθμό. Θα μας δώσει σιγουριά και ηρεμία στη θέση αυτή και θα προσθέσει εμπειρία στην ομάδα».

Ο 27χρονος γκολκίπερ από την πλευρά του δήλωσε: «Στην Αρμίνια η παράδοση είναι πολύ σημαντική και δουλεύουμε με την καρδιά και το μυαλό μας για ένα επιτυχημένο μέλλον. Ταυτίζομαι με αυτό 100%. Εψαχνα μία προοπτική, όπου θα μπορούσα να βελτιώνομαι διαρκώς μαζί με μία ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ και το κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης