Ήταν γνωστό εδώ και ημέρες ωστόσο πλέον είναι κι επίσημο. Ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος οδήγησε τον Ιωνικό στη Super League, μετά απο 14 χρόνια θα καθοδηγήσει τους Νικαιώτες και στη μεγάλη κατηγορία, καθώς την Κυριακή ανακοινώθηκε από τον σύλλογο η επέκταση της συνεργασίας τους.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Ο 51χρονος τεχνικός, που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας πέρυσι τον Ιούλιο και ήταν αγωνιστικά ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας για την επιστροφή του Ιωνικού στα μεγάλα σαλόνια μετά από 14 χρόνια, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη μας Γιάννη Τσιριγώτη».

Η πρώτη δήλωση του Σπανού στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Η περσινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά τον Ιωνικό μετά από 14 χρόνια στη φυσική του θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. Μπροστά μας έχουμε πλέον μια νέα μεγάλη πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής, έχοντας κοινή γραμμή, φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους με τη διοίκηση Τσιριγώτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης