Ο θάνατος του Διονύση Καπανδρίτη βύθισε στο πένθος την Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι οι παίκτες της θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στα εκτός έδρας ματς με τον Φωστήρα και την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Παναχαϊκή. Βρέθηκε νεκρός ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 70. Πέθανε ο Διονύσης Καπανδρίτης το μεγαλύτερο αριστερό εξτρεμ που έβγαλε το ποδόσφαιρο Πελοποννήσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διονύσης Καπανδρίτης μαζί με τους Θέμη Ρήγα, Βασίλη Στραβοπόδη, Ανδρέα Μιχαλόπουλο, Κώστα Δαβουρλή αποτέλεσαν την χρυσή πεντάδα της Παναχαϊκής που την έκαναν γνωστή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και δημιούργησαν το σύγχρονο θρύλο της.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσωπικά ο κ. Κούγιας πρόλαβαν να τον τιμήσουν βάζοντας την προσωπογραφία του στο πανό που υπάρχει στο γήπεδο της Αγυιάς και τιμώντας τον προσωπικά στη Ζάκυνθο απονέμοντας του πλακέτα. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Φωστήρα και ΑΕΚ με μαύρα περιβραχιόνια και θα ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης