Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη (20/11, 21:15).

Ο διεθνής φορ υπογράμμισε ότι στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η άνοδος της ομάδας στη League A του Nations League, ενώ διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια επί ημερών Πογέτ συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπήρχαν κάποια προβλήματα, τα έχω ξεπεράσει 100% και είμαι στη διάθεση του προπονητή», είπε αναφερόμενος στην κατάστασή του.

Για το παιχνίδι με τη Μάλτα και το πάθος τ5ων διεθνών μετά το 1-2 είπε ότι «δεν ήταν μόνο το τελευταίο κομμάτι του ματς, προσπαθήσαμε σε όλο το ματς παρά τα προφανή λάθη που έγιναν. Είναι συνέχεια μιας προσπάθειας που γίνεται εδώ και μήνες και θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος».

Αναφορικά με τον αγώνα εναντίον της Ουγγαρίας ανέφερε πως «το σημαντικότερο από όλα, γιατί χρειάζονται πολλά προφανώς κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, είναι η συγκέντρωση που δείχνουμε και ύστερα βάζοντας το ταλέντο, που είναι δεδομένο, να καταφέρνουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος συμπλήρωσε: «Η Ουγγαρία έχει μια σοβαρή ανάπτυξη. Φαίνεται από την παραγωγή των παικτών που έχουν στην Ευρώπη, είναι ένα καλό παράδειγμα κι εμείς θέλουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο όπως η Ουγγαρία, που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του Nations League».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης