Ο προπονητής του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επαίνεσε τις προσπάθειες των παικτών του, παρά την ήττα με 2-1 από την Ιταλία, αλλά είπε ότι η ομάδα του δεν δημιούργησε πραγματικές ευκαιρίες μέχρι το δεύτερο ημίχρονο.

«Η Ιταλία είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται τον τελευταίο μήνα. Μπορείτε να δείτε ότι οι νίκες χτίζουν πολλή δύναμη», δήλωσε ο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό τους επέτρεψε να ξεκινήσουν καλύτερα το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στο παιχνίδι καλύτερα και καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες», τόνισε.

«Ο Τζέρεμι Ντοκού τις τελευταίες τρεις μέρες έδειξε ότι ήταν έτοιμος όπως είδατε σήμερα (σ.σ: χθες). Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε αυτή την ενέργεια που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε. Δεν έμοιαζε με έναν νεαρό παίκτη χωρίς εμπειρία σε αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια… προσπέρασε μια ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, λέγοντας ότι το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει ήταν να αναλύσει τι πήγε στραβά.

«Τα συναισθήματα είναι θλίψη και απογοήτευση γιατί δεν νιώθω ότι αυτοί οι παίκτες πρέπει να είναι εκτός τουρνουά. Οι παίκτες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φτάσουν όσο πιο μακριά γινόταν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης