Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, περιμένει μία «τυπική βρετανική» συμπεριφορά απ’ τη Β. Ιρλανδία, ικανή να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην ομάδα του την Πέμπτη (25/03) στο εναρκτήριο παιχνίδι τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, τέσσερις μήνες μετά το τελευταίο παιχνίδι τους.

Οι «ατζούρι» μετρούν ένα τρομερό αήττητο σερί 22 αγώνων, όμως δεν έχουν δώσει παιχνίδι μετά τον Νοέμβριο του 2020 και το 2-0 επί της Βοσνίας. «Θα είναι το πρώτο και το πιο δύσκολο παιχνίδι μας, μετά από τόσους μήνες χωρίς δράση» τόνισε αρχικά ο Μαντσίνι στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/03) και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, διότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς καλά μία προκριματική σειρά. Η Β. Ιρλανδία, είναι μία τυπική βρετανική ομάδα, πολύ δυνατή στις αντεπιθέσεις. Δεν θα πρέπει να πάρουμε μεγάλα ρίσκα απέναντί τους και οι αποστάσεις μας στο γήπεδο θα πρέπει να είναι μικρές. Είναι μία ομάδα που αμύνεται πολύ καλά και συμπεριφέρεται εξαιρετικά στις αντεπιθέσεις».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιελίνι, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα του Ίαν Μπάρακλαφ δεν έχει νικήσει σε επίσημο παιχνίδι από τον Ιούνιο του 2019 και το 1-0 επί της Λευκορωσίας.

«Δεν θα είναι εύκολο ματς για πολλούς λόγους. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι πολύ διαφορετική από τα δικά μας χαρακτηριστικά. Αν καταφέρουν να μας μπλοκάρουν, θα γίνουν πολύ επικίνδυνοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης