Υπομονή ως την Τρίτη (17/3), οπότε η UEFA θα γνωστοποιήσει το σχεδιασμό της αναφορικά με το Euro 2020, ζήτησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «90ό λεπτό» της RaiSport και μίλησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ο κόσμος.

«Την Τρίτη θα ξέρουμε καλύτερα το πώς έχουν τα πράγματα, επίσης πώς θα τελειώσει αυτή η σεζόν και αν αποφασίσουν να αναβάλλουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οπότε θα μπορέσουμε να τελειώσουμε αυτή την περίοδο», είπε ο επικεφαλής της «σκουάντρα ατζούρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πιο σημαντικό είναι να προστατεύσουμε την υγεία, δεν μπορούμε να χάσουμε ανθρώπινες ζωές, τους παππούδες μας … Θα νικούσαμε φέτος, θα νικήσουμε το επόμενο έτος», συμπλήρωσε.

Αναπόφευκτα, ο Μαντσίνι ρωτήθηκε για την πανδημία του κορωνοϊού. «Δεν περίμενα κάτι τόσο τρελό. Το σημαντικό είναι ότι το κάναμε πριν από τους άλλους και ελπίζουμε ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα», απάντησε.

«Καταλαβαίνω ότι τα παιδιά κάνουν προσπάθεια για να μείνουν στο σπίτι, κι εμείς οι μεγαλύτεροι την κάνουμε. Αλλά ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, πρέπει να προσπαθήσουμε να το πράξουμε με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Μπορώ να φανταστώ τι ένοιωσαν οι άνθρωποι που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα τις τελευταίες εβδομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης