Μανωλάς: «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τον Γκατούζο»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 21:29
Μανωλάς: «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με τον Γκατούζο»

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Κώστας Μανωλάς για τον προπονητή του στη Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο και το έργο του στους «παρτενοπέι».

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Kiss Kiss» ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ανέφερε για τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ και της Μίλαν: «Ακολουθούμε το πρόγραμμα που κατάρτισε ο Γκατούζο κι αυτό είναι θετικό σημάδι. Προσωπικά, ξέρω ότι μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο. Μιλάμε συχνά μαζί, με ενθαρρύνει να κάνω όλο και περισσότερο κι αυτό είναι σημαντικό.

Η παρουσία του είναι διαρκής. Έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Ξέρω ότι κάνει ότι μπορεί για να μου δώσει κίνητρα και είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα, μαζί του μπήκαμε ξανά στις ράγες.

Είμαστε πολύ πεινασμένοι και θέλουμε να ολοκληρώσουμε το μονοπάτι που αρχίσαμε με τον Γκατούζο. Δεν μπορώ να μιλήσω άσχημα και για τον Αντσελότι.

Αν δεν κερδίζεις τις μικρές ομάδες, το πρόβλημα δεν είναι το σύστημα. Βέβαια πολλοί παίκτες μας είναι πιο εξοικειωμένοι με το 4-3-3. Ο Γκατούζο μας πέρασε τις ιδέες του και νιώθουμε πολύ καλά μαζί του».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020, 21:29