Να μην πέσουν στην… παγίδα ότι αντιμετωπίζουν έναν θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο, ζήτησε ο Λουίς Ενρίκε από τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Ισπανίας, εν όψει της αναμέτρησης με την ελληνική ομάδα στη Γρανάδα (25/3, 21:45, OPEN TV), στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

«Θα προσπαθήσουμε να μην πέσουμε στην παγίδα ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες θεωρητικά κατώτερες. Θα πρέπει εκείνοι να προσαρμοστούν στο δικό μας τρόπο παιχνιδιού κι εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να μη δώσουμε στημένες φάσεις κ.λπ.» τόνισε ο εκλέκτορας των «ρόχας», στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουίς Ενρίκε είπε ακόμη ότι έχει καταλήξει στα πλάνα του για το παιχνίδι με την εθνική μας, «… αλλά δεν θέλω να δώσω ιδέες στον αντίπαλο προπονητή». «Είχαμε λίγες ημέρες για να προετοιμαστούμε, αλλά απ’ όσο βλέπω στο γήπεδο είμαστε στο σωστό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από το πρώτο ματς. Δεν έχω δει κανέναν να νικάει χωρίς την απαραίτητη ένταση. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση» πρόσθεσε ο προπονητής της Ισπανίας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει απέναντι στην Ελλάδα τον Χεράρδ Μορένο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης