Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, Γιοάκιμ Λεβ, περιμένει μία πολύ πιο επιθετική παρουσία απ’ την ομάδα του στον αγώνα με την Πορτογαλία (Σάββατο, 19/06, 19:00, ΑΝΤ1), τονίζοντας ωστόσο, πως θα πρέπει παράλληλα να δείξει ισορροπία σε όλες τις γραμμές της απέναντι σε έναν καταπληκτικό αντίπαλο.

«Στο κομμάτι της τακτικής πρέπει να προσθέσουμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι μας, να βάλουμε περισσότερη δύναμη στην επίθεση. Η ομάδα δεν χρησιμοποίησε καλά τις αποστάσεις μέσα στο γήπεδο στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Γαλλία και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλό μας να οργανωθεί. Αμυντικά πάντως δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές» τόνισε ο Λεβ σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (18/06).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως, ο Γερμανός τεχνικός επαίνεσε την Εθνική Πορτογαλίας για όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. «Η Πορτογαλία έχει χτίσει μία ομάδα η οποία έχει μεγαλώσει πολύ μετά το 2016. Δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά 4-5 παίκτες ακόμη. Η Γαλλία ξεκινάει την οργάνωσή της απ’ την αμυντική γραμμή και παίζει ένα πολύ στρωτό στυλ παιχνιδιού. Η Πορτογαλία παίζει πιο συνδυαστικό ποδόσφαιρο και το κάνει πάρα πολύ καλά».

Απ’ την πλευρά του ο Τζόσουα Κίμιχ, που εκπροσώπησε τους παίκτες της «νασιονάλμανσαφτ» στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Όλοι γνωρίζουν καλά τι μας περιμένει αύριο (σ.σ. Σάββατο 19/06). Πρέπει όλη η ομάδα να βγάλει τη θετική ενέργειά της μέσα στο γήπεδο και πρέπει να νικήσουμε. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να δείχνεις σαν παίκτης από τι είσαι φτιαγμένος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης