Ο Φιλίπε Κουτίνιο είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την νέα διοίκηση της Νιουκάστλ. Οι Σαουδάραβες επιχειρηματίες που αναμένεται εντός των προσεχών εβδομάδων να αποκτήσουν τους «ανθρακωρύχους», θέλουν να πάρουν στην βόρεια Αγγλία τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν την επιλογή διαδραματίζει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Εφ’ όσον ο Αργεντινός τεχνικός αναλάβει την Νιουκάστλ, θα ήθελε τον Κουτίνιο, με τον οποίο συνεργάσθηκαν ιδανικά στην Εσπανιόλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην ουσία της υπόθεσης, ο Βραζιλιάνος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Premier League, ενώ οι Καταλανοί θέλουν να τον παραχωρήσουν, προκειμένου να έχουν περισσότερα χρήματα στην διάθεση τους, για να αποκτήσουν τους Λαουτάρο Μαρτίνες ή/και Νεϊμάρ. Ωστόσο, τα 100 εκατομμύρια που αξιώνουν οι «μπλαουγκράνα» αποτελούν τροχοπέδη, αν και θεωρείται βέβαιο πως οι απαιτήσεις τους θα μειωθούν, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης