Ο Βέλγος διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κορτουά, τόνισε ότι είναι «αδύνατο» να συγκρίνει τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τον Κουρτουά, πρόκειται για δύο παίκτες «από έναν άλλο κόσμο» και «περισσότερο από το να χάνουμε χρόνο με στείρες συζητήσεις για το ποιος είναι το καλύτερος, πρέπει να απολαύσουμε τα θαύματα που κάνουν στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμένα δεν είναι δυνατόν να τους συγκρίνω, είναι και οι δύο από έναν άλλο κόσμο. Ο Κριστιάνο είναι πιο αθλητικός, με τη δύναμη και την ταχύτητά του και έχει αυτό το δώρο να σημειώνει γκολ. Ο Μέσι έχει περισσότερο ταλέντο και μία ντρίμπλα που δεν περιμένεις, αφήνοντας τέσσερις παίκτες πίσω στα δύο μέτρα. Δεν είναι δυνατόν να τους συγκρίνουμε, πρέπει να τους εκτιμήσουμε» είπε ο 28χρονος Βέλγος, μιλώντας στο ραδιόφωνο Cadena SER.

«Είμαι υπερήφανος που έχω κερδίσει παιχνίδια εναντίον τους και έσωσα πολλά από τα σουτ τους» πρόσθεσε ο Κουρτουά, ο οποίος δηλώνει χαρούμενος επειδή ο Μέσι δεν έφυγε από την Μπαρτσελόνα: «Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο και θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης