Η 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 έφερε χαρά στην Κύπρο. Η ανανεωμένη ομάδα του Νίκου Κωστένογλου παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και με το γκολ του Ιωάννη Πίττα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (42ο λεπτό), νίκησε με 1-0 τη Σλοβενία για τον 8ο όμιλο των προκριματικών.

Απόλυτα ικανοποιημένος και περήφανος για τη νίκη της Κύπρου, αλλά και την παρουσία της Εθνικής στα τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ δήλωσε ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μία νίκη που μας δίνει θάρρος, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ισορροπήσαμε και βήμα βήμα διεκδικούσαμε τη νίκη. Πράγμα το οποίο πετύχαμε με ένα εξαιρετικό γκολ. Είχαμε την ευκαιρία για ακόμη ένα τέρμα. Η γενικότερη αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν άψογη. Παίξαμε με τρεις ανταγωνιστικούς αντιπάλους και δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, έκαναν περήφανη τη χώρα. Πρέπει να διαχειριστούμε τη νίκη και να κοιτάξουμε τους αγώνες του Σεπτεμβρίου. Έχουμε ικανότητα και ταλέντο. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Ευχαριστώ όλους για τη ζεστασιά. Υπάρχει σταθερό πλάνο, αισιοδοξία για να συνεχίσουμε. Αυτό το ομαδικό πνεύμα που δείξαμε είναι κάτι που θέλαμε από την αρχή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης