Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με τη νίκη (2-1) επί της Γιουβέντους, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στους «16» του Champions League, αλλά παραδέχθηκε ότι το γκολ της Γιουβέντους αφήνει μία πικρή γεύση. «Ξεκινήσαμε να κερδίσουμε στο παιχνίδι, δεν ήταν τυχαίο αυτό που συνέβη. Ήταν κάτι που θέλαμε, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο. Οι παίκτες ερμήνευσαν τέλεια αυτό που θέλαμε εκείνη τη στιγμή. Αυτό το πρώτο γκολ ήταν σημαντικό, ήμασταν πάντα πολύ οργανωμένοι» είπε ο Κονσεϊσάο.

«Οι παίκτες έπαιξαν ένα φανταστικό παιχνίδι, εκπλήρωσαν ό,τι είχαμε προγραμματίσει και είναι οι σπουδαίοι εργάτες αυτής της νίκης. Μόνο μετά από 70 λεπτά η Γιουβέντους είχε ένα επικίνδυνο σουτ, μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, μια πολύ ισχυρή ομάδα, με προσωπικότητες άνω του μέσου όρου, μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 3-0 σε μια γρήγορη επέλαση του Σέρτζιο Ολιβέιρα. Λόγω της σταθερότητας της απόδοσής μας, το γκολ που δεχθήκαμε μας αφήνει μία πικρή γεύση» πρόσθεσε αποφεύγοντας να μιλήσει για τον επαναληπτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το δικό μας Champions League είναι τώρα τη Δευτέρα, με τη Μαρίτιμο, ένας πραγματικός τελικός για εμάς. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τη Σπόρτινγκ και θέλουμε να ξανανοίξουμε το πρωτάθλημα στη Μαδέρα» ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης