Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας, Γκρεγκ Κλαρκ δήλωσε ότι «είναι δύσκολο να δούμε τους φιλάθλους να επιστρέφουν σε αγώνες σύντομα». Εάν συνεχιστεί η Premier League, τότε αυτοί οι αγώνες θα παιχτούν σίγουρα πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ εξετάζεται η προοπτική να υπάρχουν άδειες εξέδρες και τη σεζόν 2020-21.

«Η πραγματικότητα είναι ότι απλά δεν ξέρουμε πώς θα πάνε τα πράγματα», ανέφερε ο Κλαρκ σε επιστολή του στο διοικητικό συμβούλιο της FA. «Για παράδειγμα, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η παρουσία φιλάθλων που είναι η ψυχή του παιχνιδιού, στους αγώνες σύντομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλαρκ είπε ότι στην εκτελεστική ομάδα της FA «εξετάζουμε διαφορετικά σενάρια που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε ως αποτέλεσμα της πανδημίας», ενώ προειδοποίησε επίσης ότι η μείωση του προϋπολογισμού των 75 εκατομμυρίων λιρών θα είναι «λογική» φέτος. «Σε μια χειρότερη περίπτωση, αυτό θα ήταν απαραίτητο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να αντισταθμιστεί ένα έλλειμμα 300 εκατομμυρίων λιρών», πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον θα αποκαλύψει τον «χάρτη πορείας» μετά την καραντίνα την Κυριακή και αυτό σημαίνει ότι η επόμενη συνάντηση της Premier League θα καθυστερήσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα. H Premier League έχει τεθεί σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά όλοι οι σύλλογοι έχουν δεσμευτεί να παίξουν τα 92 υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν 2019-20 εάν είναι ασφαλές να το κάνουν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης