Η Μονακό βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα τον τελευταίο ενάμισι μήνα και το επιβεβαίωσε και στο «Parc Olympique Lyonnais», πετώντας εκτός Κυπέλλου τη Λιόν με νίκη 2-0, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της προημιτελικής φάσης.

Η ομάδα του Πριγκιπάτου, σημείωσε την 6η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις (7η στα τελευταία 8 ματς) κι έκανε… φύλλο και φτερό τους «λιονέ» που δεν είχαν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Στο 53′ ο Μπεν Γιαντέρ με εύστοχο πέναλτι (αποβλήθηκε για τη συγκεκριμένη φάση με δεύτερη κίτρινη ο Ντιομαντέ) και ο Φόλαντ στο 61′ «υπέγραψαν» τη μεγάλη νίκη της Μονακό, που πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους «4».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Λίγο νωρίτερα η Παρί Σεν Ζερμέν δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Ανζέ, την οποία νίκησε εύκολα με 4-0 και προκρίθηκε αντίστοιχα στους «4» του θεσμού. Το χατ-τρικ του Ικάρντι (9′, 68′, 90′), ένα γκολ του Νεϊμάρ (65′) και το αυτογκόλ του Μανσό, μετέτρεψαν σε… περίπατο τον προημιτελικό για τους Παριζιάνους που συνεχίζουν να διεκδικούν όλα τα εφετινά τρόπαια σε Γαλλία και Champions League.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής του Κυπέλλου Γαλλίας:

Ρουμιγί Βαλιέ-Τουλούζ 2-0

Κανέ Ρουσιγιόν-Μονπελιέ 1-2

Παρί Σεν Ζερμέν-Ανζέ 5-0

Λιόν-Μονακό 0-2

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης