Καρέρα: «Η Νάπολι φτάνει καλύτερα, αλλά έχει ίδιες πιθανότητες με Γιουβέντους»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 10:20
Καρέρα: «Η Νάπολι φτάνει καλύτερα, αλλά έχει ίδιες πιθανότητες με Γιουβέντους»

Ο Iταλός πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μίλησε στην ιστοσελίδα του ιταλικού ραδιοφωνικού σταθμού «Marte Sport Live», για τον αγώνα του Super Cup Ιταλίας (Supercoppa), ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι (22:00).

«Σίγουρα η Νάπολι φτάνει στο παιχνίδι σε καλύτερη κατάσταση, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις, αλλά είναι τελικός και νομίζω ότι ο Γιούβε έχει μάθει από τα λάθη της. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να τα επαναλάβει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί και οι δύο έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν το Supercoppa που κέρδισα εναντίον της Νάπολι το 2012; Υπέροχο συναίσθημα, ήταν η πρώτη μου φορά σε πάγκο, δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα», είπε ο Καρέρα.

«Η επιλογή του Πίρλο στην Γιουβέντους; Διάλεξαν αυτήν τη λύση και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι που θα διαρκέσει στο χρόνο. Εάν η Νάπολι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, η μόνη που φαίνεται να είναι σε θέση να διατηρεί ρυθμό είναι η Μίλαν. Το να παίζεις κάθε τρεις ημέρες είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι η Νάπολι κάνει ένα μεγάλο πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 10:22