Σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έκανε ονειρική πρεμιέρα στο Euro 2004, επικρατώντας 2-1 της οικοδέσποινας Πορτογαλίας, την οποία ως γνωστόν νικήσε και στον τελικό, ολοκληρώνοντας με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου το «γαλανόλευκο θαύμα».

Ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος είχε πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας μας σε εκείνο το παιχνίδι, θυμήθηκε το εναρκτήριο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη διοργάνωση, αναφέροντας σε ποστάρισμά του στο instagram:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις, αποτελώντας την αρχή του μαγικού ταξιδιού προς την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης!

Ο πρώτος αγώνας του Euro 2004 απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Πορτογαλίας έφερε το 2-1 που μας έδωσε το εισιτήριο για μια ανεπανάληπτη πορεία σε αυτή την διοργάνωση».
 

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Πάντα αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις, αποτελώντας την αρχή του μαγικού ταξιδιού προς την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης! Ο πρώτος αγώνας του Euro 2004 απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Πορτογαλίας vs έφερε το 2-1 που μας έδωσε το εισιτήριο για μια ανεπανάληπτη πορεία σε αυτή την διοργάνωση! #euro2004 #portugalvsgreece #greek_legends_2004

A post shared by Γιώργος Καραγκούνης (@karagounis_giorgos) on

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης