Στα χέρια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα και της προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ Γλυκερίας – Λουΐζας Ιωαννίδου βρίσκονται δύο ηχητικά ντοκουμέντα για πρώην πρόεδρο ΕΠΣ, ο οποίος κατήγγειλε δύο ποδοσφαιρικούς παράγοντες ότι προσπαθούσαν να επηρεάσουν με διάφορους τρόπους εκπροσώπους σωματείων για να υφαρπάξουν την ψήφο τους στις εκλογές της τοπικής Ένωσης. 

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη στο Open», ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ είχε υποβάλει προ διετίας μήνυση για απειλή, εξύβριση και χειροδικία. Μάλιστα κατέθεσε σχετικά στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον Φεβρουάριο του 2021. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό είναι ότι στα ηχητικά ντοκουμέντα ο πρώην πρόεδρος είναι αυτός που αποπειράται να δωροδοκήσει! 

Τα δύο ηχητικά ντοκουμέντα εστάλησαν στη Δικαιοσύνη από «πολίτες-φιλάθλους» της περιοχής. 

Συνοδεύονται από σχετική επιστολή, στην οποία τονίζεται ότι η παράταξη που έχασε τις εκλογές στη συγκεκριμένη ΕΠΣ μεταχειρίστηκε «παράνομους και ιδιοτελείς σκοπούς με χρηματισμούς, δωροδοκίες και εκβιασμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο ο πρόεδρος της ΕΠΣ ακούγεται να λέει σε πρόεδρο ερασιτεχνικής ομάδας της ενώσεώς του ότι «σου δίνω 1.000 ευρώ προκαταβολή για να με ψηφίσεις», ενώ στο δεύτερο λέει: «Θα σου δώσω μέχρι επτά χιλιάρικα και τη φιλία μου».

Όσα αναφέρονται στα δύο ηχητικά ντοκουμέντα:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης