Συνεχίζοντας οι αντιδράσεις στη Γερμανία μετά την ανοησία του Σαλομόν Καλού στο βίντεο που ανέβασε, όπου φαίνεται να «διακωμωδεί» το θέμα του κορωνοϊού και να μην τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής των αθλητών.

Μετά την επίσημη θέση της Χέρτα που ουσιαστικά «απέβαλλε» τον παίκτη από τις τάξεις της, υπήρξε τοποθέτηση την Τετάρτη (06/05) κι από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ, για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Αυτή η ενέργεια από τον Καλού ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα. Ήταν ένα… αυτογκόλ για το ποδόσφαιρο και σίγουρα δημιούργησε προβλήματα» τόνισε ο Σέντερ, λίγο πριν ανακοινωθεί από τη γερμανική κυβέρνηση, η οριστική απόφαση «επιστροφής» της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας στη… δράση, μετά τα μέσα Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας κατέληξε: «Φυσικά και μπορεί να αντέξει η διοργάνωση τα κλειστά γήπεδα και τους αγώνες χωρίς κοινό. Ωστόσο, οι παίκτες οφείλουν να δίνουν το καλό παράδειγμα όσον αφορά τη συμμόρφωση με τους κανόνες και την προσωπική υγιεινή. Το Bundesliga μας παρουσίασε ένα πολύ ωραίο σενάριο για την επιστροφή των αγώνων. Είναι κρίμα που κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να πειθαρχήσουν πάνω σ’ αυτό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης