Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στη Λάτσιο, όπου τα θετικά δείγματα κορωνοϊού γίνονται μέσα σε λίγες ώρες αρνητικά και ανάποδα! Οι Τσίρο Ιμόμπιλε, Θωμάς Στρακόσια και Λούκας Λέιβα ήταν μεταξύ των -πολλών- κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στην ιταλική ομάδα πριν δύο εβδομάδες, με συνέπεια να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι του Champions League με τη Μπριζ (28/10).

Εν συνεχεία διαγνώστηκαν αρνητικοί και τέθηκαν στη διάθεση του Σιμόνε Ιντζάγκι για το ματς πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής (1/11) με την Τορίνο, όπου οι Ιμόμπιλε και Λέιβα αγωνίστηκαν ως αλλαγή και μάλιστα ο διεθνής Ιταλός φορ πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις, με τα οποία η Λάτσιο «γύρισε» τον αγώνα και πήρε τη νίκη με 4-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν όμως οι τρεις ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να κάνουν εκ νέου τεστ, εν όψει του αγώνα με τη Ζενίτ στο Champions League, βρέθηκαν εκ νέου θετικοί και δεν ταξίδεψαν στη Ρωσία. Μετά την επιστροφή της αποστολής στη Ρώμη και στα νέα τεστ που έγιναν, εν όψει του ντέρμπι με τη Γιουβέντους (8/11), βρέθηκαν εκ νέου αρνητικοί!

Τα αντικρουόμενα αποτελέσματα των τεστ δημιούργησαν σάλο στην Ιταλία, καθώς μάλιστα οι αναλύσεις των δειγμάτων πριν τα ευρωπαϊκά ματς έγιναν σε διαφορετικό εργαστήριο από εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τελικά, η Λάτσιο οδηγήθηκε στο να πραγματοποιήσει τεστ σε τρίτο εργαστήριο, από τα οποία αποδείχθηκε ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι θετικοί, μαζί με δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου. Κατόπιν αυτού, αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο και τέθηκαν νοκ άουτ από το αυριανό παιχνίδι με τη Γιουβέντους, αλλά για τους «λατσιάλι» οι… μπελάδες δεν σταματούν εδώ, καθώς η Τορίνο σκοπεύει να κυνηγήσει την υπόθεση (θεωρώντας ότι κακώς χρησιμοποιήθηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι οι Ιμόμπιλε και Λέιβα) και η ομάδα της Ρώμης κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης