Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε 0-1 από την Ουγγαρία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καμάρας», σε μια δυνατή πρόβα πριν το επίσημο παιχνίδι με τη Λευκορωσία στις 28 Μαρτίου (17:00), στο ίδιο γήπεδο.

Η ελληνική ομάδα ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική ομάδα απείλησε την εστία των Ούγγρων στο δικό της καλό διάστημα, χωρίς πάντως να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και σε μία απ΄ αυτές είχαν δοκάρι με τον Νέμεθ.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 61ο λεπτό ο Βιτέλις με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή της Εθνικής ομάδας.

Ελλάδα: Τζολάκης (46΄ Μπαλωμένος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Κατσουλίδης), Κίτσος (46΄ Αποστολόπουλος, 77΄ Τρούμπουλος), Παναγιώτου (46΄ Χρυσόπουλος), Μεταξάς (46΄ Καραμάνης, 77΄ Κουτεντάκης), Τζόλης (46΄ Μπελεβώνης), Κρυπαράκος (46΄ Ζουγκλής), Σουρλής (46΄ Σοφιανός), Κοσίδης (46΄ Τζαβίδας), Λιάτσος (46΄ Σαπουντζής), Κωνσταντόπουλος (46΄ Ασλανίδης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ουγγαρία: Χέγκι, Ντεμπρέτσενι, Σάμπο, Ίγινμπορ, Κάτα, Μπάραθ (90+1΄ Στόικα), Νέμεθ (61΄ Σαλάι), Κόκτσιτς (61΄ Χόρβατ), Καλάι (46΄ Κόβακς), Βιτάλις (72΄ Κόβακς), Μπεντζενλάιτερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης