Σε αποχή από την προπόνηση προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Ράγιο Βαγεκάνο, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή συμβάσεων σε όλο το προσωπικό του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για τις περικοπές, κατά το διάστημα της διακοπής του ισπανικού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας. Οι συζητήσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο, η Ράγιο (που μετέχει στη β΄ κατηγορία) προχώρησε στο λεγόμενο ERTE και οι παίκτες της πρώτης ομάδας αντέδρασαν με αποχή, υπό τις ευλογίες μάλιστα του προπονητή τους, Πάκο Χεμέθ, ο οποίος τους έστειλε και πρόγραμμα προπόνησης για το σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η τελική πρόταση προέβλεπε προστασία των χαμηλόμισθων παικτών και μελών του προσωπικού, με διατήρηση των αποδοχών τους, αλλά δεν έγινε δεκτή από τους ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίοι, από την πλευρά τους, διαψεύδουν την ύπαρξη τέτοιας πρότασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάκο Χεμέθ δήλωσε δημόσια προ ημερών ότι η Ράγιο Βαγεκάνο έχει κέρδη 18 εκατ. ευρώ, που της επιτρέπουν να συνεχίσει να πληρώνει τους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια της αναστολής των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης