Η Αλαβές, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού στη La Liga, ανακοίνωσε την Τρίτη (6/04) την πρόσληψη του Χάβι Καγέχα στον πάγκο της, με την ελπίδα ότι η ομάδα θα μπορέσει να πάρει τις νίκες που χρειάζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι Βάσκοι απέλυσαν χθες (5/04) τον Αμπελάρδο, τον τρίτο προπονητή που η διοίκηση απομάκρυνε μέσα στη διάρκεια της σεζόν, αρχής γενομένης τον περασμένο Ιούνιο με τον Άσιερ Γκαριτάνο κι εν συνεχεία με τον Πάμπλο Μασίν πριν από τρεις μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καγέχα διαθέτει εμπειρία σε περιπτώσεις ομάδων που δίνουν μάχη για να παραμείνουν, οδηγώντας με επιτυχία την Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2018/2019 μακριά από κάθε κίνδυνο υποβιβασμού. Την επόμενη περίοδο οδήγησε το «κίτρινο υποβρύχιο» στην Ευρώπη, μόνο που το κλαμπ προχώρησε στην πρόσληψη του Ουνάι Έμερι.

«Πρόκειται για μία μεγάλη και δύσκολη πρόκληση, αλλά έχουμε υψηλό κίνητρο και πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε ο Καγέχα και πρόσθεσε: «Περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουμε και πιστεύω ότι και την επόμενη σεζόν θ΄ αγωνιζόμαστε στη La Liga».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης