Σε κίνδυνο βρίσκονται αρκετά παιχνίδια στις δύο κορυφαίες κατηγορίες της Ισπανίας, λόγω της καταιγίδας «Φιλομένα», που πλήττει τη χώρα με σφοδρές χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες ρεκόρ υπό του μηδενός. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Marca, οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για νέες σφοδρές χιονοπτώσεις, δυνατή βροχή, ειδικά στον νότο, και θερμοκρασίες χαμηλές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναχωρεί σήμερα αντί αύριο -ημέρα του αγώνα- για την Παμπλόνα, όπου θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα, με τον φόβο η σφοδρή χιονόπτωση να μην επιτρέψει την απογείωση του αεροπλάνου από τη Μαδρίτη το Σάββατο ή την προσγείωση στην Παμπλόνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισπανική πρωτεύουσα είναι από τις περιοχές που επηρεάζονται ιδιαίτερα, όπως φαίνεται και από χιονισμένα γήπεδα, το «Μπερναμπέου» της Ρεάλ και το «Αλφόνσο Πέρεζ»της Χετάφε, με τους αυριανούς αγώνες Ατλέτικο-Αθλέτικ, Αλκορκόν-Αλμπαθέτε και Λεγανές-Αλμερία (Κυριακή) -οι δύο τελευταίοι για τη δεύτερη κατηγορία- να κινδυνεύουν με αναβολή.

Να σημειωθεί ότι η Αλμερία, η ευρωπαϊκή πόλη με τις περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας και τις λιγότερες βροχοπτώσεις, δεν γλίτωσε από την άφιξη της καταιγίδας «Φιλομένα», που αναμένεται αύριο να φτάσει στην κορύφωσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης