Την άποψή του ότι το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ στον ισόπαλο (1-1) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν υπερβολικό εξέφρασε μετά το τέλος του ματς στη Ριζούπολη ο Δημήτρης Καραδεμήτρος.

«Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι από το σημερινό αποτέλεσμα, κυρίως γιατί έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι έπρεπε να κερδίσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς χάσαμε κάποιες ευκαιρίες σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού για να τελειώσουμε το ματς, και ισοφαριστήκαμε σε μία φάση που, για να είμαι επιεικής, δόθηκε ένα υπερβολικό πέναλτι» ανέφερε αρχικά ο άσος της ελαφράς ταξιαρχίας και πρόσθεσε:

«Δεδομένου του ότι παίζαμε με την ΑΕΚ αυτό ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για μας. Θέλαμε να αποσπαστούμε από τους διώκτες μας και ταυτόχρονα να πλησιάσουμε την Παναχαϊκή, αλλά πήραμε μόλις έναν βαθμό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με στόχο ν’ αγωνιστούμε στα playoffs.

Έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις να δουλέψουμε στον Απόλλωνα, καθώς όσο καιρό είμαι εδώ υπάρχει και οικονομική ηρεμία, αλλά και μια ηρεμία γενικότερα, αφού η διοίκηση δε μας ενοχλεί. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας να φέρουμε τον Απόλλωνα, αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, στη θέση που του αξίζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης