Σε δηλώσεις του στο metrosport ο υπεύθυνος διεξαγωγής των αγώνων Κυπέλλου στην ΕΠΟ, Κώστας Νίκας, εκτίμησε ότι οι επαναληπτικοί της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης στα ζευγάρια Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και Λαμία-Άρης θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Τετάρτη, εξηγώντας παράλληλα το σκεπτικό της απόφασης για αναβολή στα άλλα δύο ματς (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός).

«Είμαι στην ΕΠΟ, βίωσα μια μεγάλη ταλαιπωρία, έχουμε υποχρεώσεις και έπρεπε να βρίσκομαι εδώ. Το ύψος του χιονιού αγγίζει το μισό μέτρο. Το ματς του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα πραγματοποιηθεί, για να μη μετακινηθούν οι ομάδες. Αποφασίσαμε την αναβολή του όπως και την αναβολή του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε κάποιο αίτημα από τις δύο ομάδες. Όμως μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σταδίου, που αποφάσισε να κλείσει το στάδιο έως την Τετάρτη, ήταν αδύνατο να γίνει το ματς. Το γήπεδο θα είναι παγωμένο, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι», ανέφερε ο Κώστας Νίκας και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για τα άλλα δύο παιχνίδια, δεν έχουμε κανένα αίτημα από τις ομάδες. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη προς τη Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή.

Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η Εθνική Οδός προς τη Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού. Στον Πειραιά δεν έχει χιονίσει και το Καραϊσκάκη είναι καθαρό», τόνισε.

Τέλος, του ζητήθηκε μια εξήγηση για την ώρα διεξαγωγής του ματς της Λαμίας με τον Άρη, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τις ώρες τις κανονίζει η Cosmote για την τηλεοπτική μετάδοση, θα αποφασίσει το κανάλι εάν μπορεί να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τη Λαμία, να μην αρχίσει στις 20:00 και να γίνει νωρίτερα. Όμως η Cosmote καθορίζει τις ώρες έναρξης του αγώνα», ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης