Ιμπραΐμοβιτς: «Πιστεύω σε μένα, είμαι πολύ χαρούμενος»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 09:29
Ιμπραΐμοβιτς: «Πιστεύω σε μένα, είμαι πολύ χαρούμενος»

Η Μίλαν με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς -ένα σε κάθε ημίχρονο- νίκησε με σκορ 2-0 την Κάλιαρι του Χαράλαμπου Λυκογιάννη (σ.σ. αγωνίστηκε 90') στη Σαρδηνία και απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στη Serie A.

«Αν είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ; Θα έπρεπε να σημειώσω άλλα δύο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και με ένα παίκτη λιγότερο (σ.σ. αποβλήθηκε ο Σαελεμάεκερς) δεν είναι εύκολο να παίξεις. Αυτοί οι νέοι με παρακινούν, μάχονται εναντίον μου, όμως τρέχω περισσότερο και δεν τα παρατάω» είπε ο Ιμπραΐμοβιτς.

«Μέχρι τώρα τα πάμε καλά, είμαστε σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος και τώρα τα παιχνίδια αρχίζουν να είναι πιο δύσκολα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά τώρα με τους Μαντζούκιτς και Μέιτε, και δεν ξέρω αν φτάσουν άλλοι, θα έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους για τον προπονητή» πρόσθεσε.

«Με τον Μαντζούκιτς θα έχουμε δύο επιθετικούς που προκαλούν φόβο στον αντίπαλο» συμπλήρωσε, ενώ σχετικά με το εάν πιστεύει στον τίτλο τόνισε: «Πιστεύω σε μένα, πιστεύω στον Ζλάταν. Η ανανέωση εξαρτάται από αυτούς. Εξαρτάται από τον Πάολο Μαλντίνι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή η επιστροφή στο Μιλάνο με άλλαξε και είμαι πολύ χαρούμενος».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, 09:43