Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε ότι η επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας οφείλεται στις πρόσφατες εμφανίσεις του, τη θεωρεί λίγο «εξωπραγματική» και ξεκαθάρισε ότι έχει ξεπεράσει τις διαφορές που είχε με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιαν Όλοφ Άντερσον.

«Επέστρεψα γιατί το αξίζω, εξαιτίας όσων έχω κάνει τους τελευταίους μήνες, όχι επειδή με λένε Ζλάταν και είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς, αλλά λόγω αυτού που κάνω στο γήπεδο. Γι’ αυτό σε επιλέγουν» είπε ο 39χρονος Σουηδός επιθετικός της Μίλαν, σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube της σουηδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, έπειτα από πέντε χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σουηδία βρίσκεται στον 2ο προκριματικό όμιλο για το Μουντιάλ 2022, μαζί με την εθνική μας, την Ισπανία, την Γεωργία και το Κόσοβο. Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος αποχώρησε από την εθνική ομάδα μετά το Euro 2016, είχε μια τεταμένη σχέση με τον Σουηδό ομοσπονδιακό. «Μιλάμε για όλα. Βάλαμε μία γραμμή σε όσα συνέβησαν και προχωρήσαμε. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό. Ο Άντερσον είναι άμεσος και με νοοτροπία νικητή» πρόσθεσε ο Σουηδός, που έχει 62 γκολ σε 116 παιχνίδια με την εθνική ομάδα.

«Είμαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους. Βέβαια η πρόσκληση στην εθνική σε τέτοια ηλικία είναι λίγο εξωπραγματική. Η νοοτροπία μου είναι η ίδια, θέλω να κερδίζω με οποιοδήποτε κόστος. Έχω μεγαλύτερη εμπειρία σήμερα, είμαι πιο έξυπνος, κινούμαι με περισσότερο μυαλό και κάνω ό,τι πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο» συμπλήρωσε. Ο Ιμπραΐμοβιτς κλήθηκε για τους αγώνες ενάντια στη Γεωργία και το Κόσοβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης