Η παραμονή της Στουτγκάρδης στην Bundesliga στο φινάλε της εφετινής σεζόν, ενεργοποίησε αυτομάτως και την οψιόν αγοράς του Κώστα Μαυροπάνου απ’ την Άρσεναλ, αντί του ποσού των 3 εκατ. ευρώ, με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να γίνεται πλέον κι επίσημα παίκτης της γερμανικής ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο 24χρονος στόπερ είχε παραχωρηθεί δανεικός στους Σουηβούς απ’ τους «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι του 2020, βοηθώντας τα μέγιστα στην εφετινή χρονιά για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας με 4 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο γι’ αυτό το μεγάλο κλαμπ. Η εμπιστοσύνη απ’ τους διοικούντες προς το πρόσωπό μου και η επιρροή απ’ τους φίλους της Στουτγάρδης, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα» τόνισε ο Μαυροπάνος λίγο μετά την ολοκλήρωση της «μόνιμης» μεταγραφής του στο γερμανικό κλαμπ.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ, σε ξεχωριστό μήνυμά της στα social media του συλλόγου, ευχαρίστησε τον Έλληνα αμυντικό. «Ευχαριστούμε τον Ντίνο για την προσφορά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην Στουτγκάρδη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης