Περίπου 2,5 ώρες διήρκησε το Δ.Σ. της Super League, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και είχε ως κύριο θέμα συζήτησης την αποχή των διαιτητών από τους αγώνες.

Μία ημέρα μετά το ομαδικό κώλυμα που δήλωσαν οι Έλληνες ρέφερι έως τις 17 Ιανουαρίου, ώστε να μην μπορεί η ΚΕΔ να τους ορίσει, οι ομάδες της πρώτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασαν ομόφωνα την επιθυμία τους να διεξαχθεί κανονικά η 17η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που παρευρέθηκαν στο Δ.Σ. στάθηκαν τόσο στις ρήτρες που υπάρχουν με τα τηλεοπτικά κανάλια, όσο και στο γεμάτο καλεντάρι των συλλόγων μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Μάλιστα στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε να συσταθεί μια επιτροπή που θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την ΚΕΔ, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας εμφανίζονται επίσης ανοιχτές στο ενδεχόμενο «επιστράτευσης» ξένων διαιτητών για όλους τους αγώνες, εφόσον οι Έλληνες ρέφερι εμμείνουν στην απόφασή τους (έχουν δηλώσει ομαδικά κώλυμα ως τις 17/1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι από το Δ.Σ. απουσίαζαν Ολυμπιακός και Λαμία, με τους «ερυθρόλευκους» να διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν οποιαδήποτε κουβέντα αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ.

Όσον αφορά στις μηνύσεις προς τους διαιτητές, ο Βόλος ενημέρωσε πως δεν έχουν γίνει από τη δική του πλευρά, αλλά από εκείνη του Αχιλλέα Μπέου.

Από τη πλευρά της η ΑΕΛ τόνιζε πως δεν προτίθεται να τις αποσύρει, ενώ ο Ολυμπιακός (παρότι δεν είχε εκπρόσωπο στο Δ.Σ.) μετέφερε ότι οι μηνύσεις δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ, αλλά από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 04/01

17.15 ΟΦΗ – Βόλος

19.30 Άρης – ΠΑΟΚ

20.00 Ατρόμητος – Αστέρας

Κυριακή 05/01

15.00 ΑΕΚ – Παναιτωλικός

17.15 Ξάνθη – ΑΕΛ

17.15 Πανιώνιος – Λαμία

19.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης