Η Αϊντχόφεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ολλανδία, καθώς θριάμβευσε επί του Άγιαξ με 5-3 στον τελικό του ολλανδικού Super Cup έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στην «Johan Cruijff Arena».

Η ομάδα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό της, στέλνοντας από νωρίς «μηνύματα» για τη μάχη των τίτλων στην Ολλανδία. Αυτό ήταν το 13ο Super Cup για την Αϊντχόφεν και δεύτερο σερί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η PSV βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Μπερχβάιν στο 15’, όμως κατάφερε να «γυρίσει» γρήγορα το ματς με τα γκολ του Τιλ (32’, 45’+2). Ο Άγιαξ ισοφάρισε στο 54’ με τον Άντονι, όμως η Αϊντχόφεν μπροστά πετούσε… φωτιές. 

Ο Γκακπό στο 65’ και ο Τιλ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 69’, έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στη PSV, για να μειώσει αμέσως στο 72’ ο Κούντους. Η αποβολή του Μπάσεϊ στο 76’ με απευθείας κόκκινη, έκοψε τη φόρα του «Αίαντα», για να διαμορφώσει το τελικό 5-3 ο Σίμονς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης