Ο Δημήτρης Γραμμόζης πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στον πάγκο της Σάλκε κατακτώντας τον πρώτο βαθμό με τους «βασιλικούς μπλε», μετά το 0-0 απέναντι στη Μάιντς στη «Βέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν.

Ο ομογενής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο, καθώς ο σύλλογος είναι με μόλις 10 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές βρίσκεται στο -11 από την έξοδό του απ΄ τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον πρώτο αγώνα του, αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη έως τώρα πρόκληση της καριέρας του και τις δυσκολίες που ενέχει το εγχείρημα, τονίζοντας ότι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι αν θα «καεί» από έναν ενδεχόμενο υποβιβασμό.

«Υπέγραψα συμβόλαιο 1,5 χρόνου για κάποιο λόγο. Παρά την πίεση, απολαμβάνω να είμαι προπονητής σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δεν με νοιάζει αν θα “καώ”. Η ομάδα μου απέδειξε ότι είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα. Ήρθαμε για να κάνουμε τη διαφορά και οι παίκτες θέλουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Στο τέλος θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει. Θέλω πολύ να κάνω αυτή τη δουλειά», υπογράμμισε ο Γραμμόζης και πρόσθεσε:

«Η Σάλκε είναι τεράστιος σύλλογος με εκπληκτική ενέργεια. Προέρχομαι από την κοιλάδα του Ρουρ, στήριζα την ομάδα από μικρό παιδί και ξέρω τη σημασία της στην περιοχή. Στο μέλλον, δεν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που απλά τρέχει και απομακρύνει τη μπάλα. Θέλουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο μετά από κάποιο σημείο. Αυτή είναι η αποστολή μας. Να βρούμε ένα μείγμα ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης