Ο Γάλλος επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Αλασάν Πλεά, διαπιστώθηκε θετικός στην Covid-19 και θα χάσει τον προσεχή αγώνα της Μπουντεσλίγκα το Σάββατο με την Άουγκσμπουργκ, όπως τουλάχιστον επιβεβαίωσε ο προπονητής του κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει μόνο μία κλήση στην εθνική Γαλλίας, αλλά έχει αποδειχθεί απαραίτητος για την ομάδα του τις τελευταίες εβδομάδες, πιθανότατα θα χάσει και τον αγώνα της Champions League της Τετάρτης εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομά του δεν δημοσιοποιήθηκε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, κατόπιν αιτήματος του παίκτη που έκτοτε άλλαξε γνώμη.

«Για προσωπικούς λόγους, ο Αλασάν δεν ήθελε να αποκαλυφθεί ότι βρέθηκε θετικός. Αλλά τώρα είναι σαφές ότι θα απουσιάζει, οπότε… Είναι φυσιολογικό γι’ αυτόν να απουσιάσει, έτσι και εμείς ενημερώνουμε για το λόγο» δήλωσε ο προπονητής Μάρκο Ρόουζ. «Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει γρήγορα και θα ανακτήσει την καλή αγωνιστική φόρμα του» πρόσθεσε.

Η απουσία του κινδυνεύει να επιβαρύνει σημαντικά την Μπορούσια, η οποία αποτελεί μια έκπληξη για όλους, αφού κατέχει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Champions League, μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ίντερ, χάρη στις καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα και του Γάλλου επιθετικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης