Ο τεχνικός της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, τόνισε πως… συγχωρεί τον Χρήστο Τζόλη για την πρωτοβουλία που πήρε να εκτελέσει το πέναλτι με τη Λίβερπουλ στον αγώνα για το League Cup –πέναλτι το οποίο έχασε με το σκορ στο 0-1- παρά το γεγονός ότι δεν είχε δώσει τέτοια οδηγία.

Ο Γερμανός προπονητής, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (24/09) ενόψει του αγώνα με την Έβερτον για την 6η αγωνιστική της Premier League, επαίνεσε τον χαρακτήρα που έβγαλε ο 19χρονος άσος αναλαμβάνοντας την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά τόνισε πως η όλη διαδικασία πρέπει να γίνεται πάντα με το σωστό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου αρέσει που οι παίκτες δεν φοβούνται να πάρουν την ευθύνη στον αγωνιστικό χώρο. Απλά αυτό πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Μερικές φορές πρέπει να δείχνεις σκληρή αγάπη» τόνισε αρχικά ο Φάρκε, συμπληρώνοντας πως θα… τιμωρήσει τον παίκτη του με ένα «ελληνικό» τραπέζι.

«Δεν θα τον τιμωρήσουμε. Αλλά πρέπει να πάρουμε την ομάδα και να μας κάνει το τραπέζι με ελληνικό φαγητό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», επισήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης