Υπομονή ζήτησε από τους Έλληνες φιλάθλους γι΄ άλλη μια φορά ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ μετά το τέλος του αγώνα με τη Σουηδία, που σήμανε την πρώτη νίκη της Ελλάδας στο 2ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ και ταυτόχρονα την πρώτη ήττα των Σκανδιναβών.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο Ολλανδός εκλέκτορας εστίασε στην εξέλιξη της Εθνικής ως σύνολο, σημειώνοντας τα ομολογουμένως πολλά προβλήματα που δημιουργεί η απουσία σημαντικών ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι ο κόσμος είναι ανυπόμονος με την ομάδα. Είναι μία ομάδα που πρέπει να πιστεύουν. Δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με το 1-1 στο 92΄. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα, δεν βλέπουμε πολλούς Έλληνες παίκτες στις μεγάλες ομάδες, επίσης άργησε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει», σχολίασε ο Φαν΄τ Σχιπ.

«Ξέρω ότι έχουμε πολλούς τραυματίες. Είδαμε να τραυματίζονται οι Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μασούρας, Πέλκας και Μπακάκης. Τώρα έχουμε 5-6 άλλους παίκτες, αγωνίζονται, είναι μαχητές, ήταν εκεί κόντρα στη Σουηδία και στο Κόσοβο. Θέλουμε να πάμε στο Παγκόσμιο αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αντιμετωπίζουμε μεγάλες ομάδες, χρόνια. Χτίζουμε την ομάδα, την εξελίσσουμε», συνέχισε και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να εκνευρίσω τους οπαδούς τους Ολυμπιακού επειδή ξέχασα τον Φορτούνη στους τραυματίες».

Όσο για το γκολ του Μπακασέτα και το συναίσθημα να κατευθυνθεί η ομάδα στον πάγκο; «Δείχνει ότι είμαστε μαζί, πιστεύουμε ο ένας στον άλλον. Πιστεύουμε σ΄ αυτούς και αυτοί σ’ εμάς. Είναι σημαντικό για την ενέργεια στο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, αλλά δεν δείχνουν ακριβώς πάντα τι επικρατεί στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης