Μετά το 1-1 με την Ισπανία ο Τζον Φαν’ τ Σιπ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ονδούρα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/3, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV) στην Τούμπα.

«Φυσικά δεν ξέρουμε πολλά για την Ονδούρα, έχουμε δει κάποια παιχνίδια τους. Θα συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα, τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε. Με την Ισπανία ήταν διαφορετικό παιχνίδι, με την Ονδούρα και τη Γεωργία θα έχουμε και θέλουμε να έχουμε την κατοχή», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στην κλήση του Αλεξανδρόπουλου: «Είναι νέος, παίζει στην Κ21, τον ακολουθούμε όπως και πολλούς άλλους παίκτες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει να μάθει πολλά. Είναι καλή λύση να τον καλέσουμε τώρα, με το πρόβλημα του Πέλκα ενόψει των δύο παιχνιδιών Θέλαμε να έχουμε πολλούς παίκτες, ίσως να αγωνιστεί και στο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι δεν κερδίζει η Ελλάδα όταν είναι φαβορί, είπε: «Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Η Σλοβενία και το Κόσοβο που αντιμετωπίσαμε στο Nations League είναι ομάδες που παίρνουν καλά αποτελέσματα, όπως έδειξε η Σλοβενία κόντρα στην Κροατία. Δεν υπάρχουν πολλές αδύναμες ομάδες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη θέση που βρίσκεται η Ελλάδα. Είμαστε στη θέση 50. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, το ίδιο θα κάνουμε και με την Γεωργία. Η Σουηδία ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε γκολ απ’ τη Γεωργία. Πρέπει αύριο να είμαστε πιο επιθετικοί, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί θέλουμε να ανέβουμε περισσότερο».

Για την ισορροπία πνευματικά και αγωνιστικά σημείωσε: «Είναι ισορροπία των δύο. Πρέπει να έχουμε καλή πνευματική προετοιμασία, αλλά και να ξέρουμε πώς θα επιτεθούμε και πώς θα αμυνθούμε. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι σημαντικό και η ισοπαλία με την Ισπανία μας δίνει ώθηση και συνέχεια στο παιχνίδι. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στα επόμενα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης