Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, παίζοντας μάλιστα για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο, η Εθνική Νέων δεν κατάφερε να νικήσει τη Γερμανία στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το τελικό 1-1 χάρισε στα «πάντσερ» τη δεύτερη προνομιούχο θέση του 2ου προκριματικού ομίλου, πίσω από τη Ρωσία, που την ίδια ώρα επιβλήθηκε εύκολα, στην Πάτρα, των Νησιών Φερόε με 5-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνική ομάδα, που χρειαζόταν μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (elite round), βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο στις αρχές του β’ ημιχρόνου.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν στο 49′ με τον Κάντε και πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουλιεράκης.

Οι νεαροί διεθνείς του Τάσου Θέου, όμως, δεν τα παράτησαν και ο Κούτσιας ισοφάρισε στο 62′, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ρίντελ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έψαξε έως το τέλος το γκολ της ολικής ανατροπής, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελόπουλος, Γωγουβίτης, Καλογερόπουλος (80′ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69′ Καστανάρας), Ηλ. Χριστόπουλος, Κούτσιας, Κρυπαράκος (55′ Απ. Χριστόπουλος), Κουτεντάκης (55′ Καρακούτης)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ούρμπιχ, Γκίντερ, Άρεϊ-Μπι, Χέρολντ, Κραφτ (81′ Κόστκα), Βάγκνερ, Κέσικ, Κάντε, Ζιμπ (73′ Χέτβερ), Γκιρπίζ (46′ Ρίντελ), Γκεντικλί (85′ Γένσεν).

Φωτογραφία: intime

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης