Ο Ουσμάν Ντεμπελέ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις λίγα λεπτά στο Euro 2020, καθώς στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία έγινε «αλλαγή στην αλλαγή». Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε σοβαρά στον δικέφαλο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας εκτιμάται στους τέσσερις μήνες.

Όπως είναι φυσικό, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απέκλεισε τον Ντεμπελέ από την αποστολή των «πετεινών» για τη συνέχεια της διοργάνωσης, με τον άσο των «μπλαουγκράνα» να στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γεια σε όλους. Όπως ίσως έχετε διαβάσει ή ακούσει εδώ και εκεί, είναι καιρός να φύγω από την ομάδα της Γαλλίας. Είναι απλώς ένα αντίο, όπως λένε! Θα επιστρέψω όπως πάντα, ακόμα πιο δυνατός. Οι δοκιμασίες αυτές με κάνουν να ωριμάζω. Οι εβδομάδες που περάσαμε στις προπονήσεις ξεπερνώντας τους εαυτούς μας μας ενώνουν όπως ποτέ άλλοτε. Αυτή η ομάδα είναι ισχυρή και το ξέρω. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Από σήμερα, λοιπόν, γίνομαι ένα μαζί σας και θα είμαι ο πρώτος υποστηρικτής των Blues! Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως πάντα. Με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι! Όσο για εμένα, σας λέω ότι πολύ σύντομα θα είμαι στο γήπεδο και σας ευχαριστώ για την απαραίτητη υποστήριξή σας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης