Στις 22:00 ο διαιτητής πρόκειται να σφυρίξει την έναρξη του ματς Ιταλία-Τουρκία (ΑΝΤ1), με το οποίο ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αρχίσουν να εισέρχονται στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης από τις 19:00 και το πολύ μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα θα πρέπει να έχουν επιστρέψει στο σπίτι ή στα ξενοδοχεία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, μετά από πολλές ημέρες αβεβαιότητας, αποφασίστηκε ότι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς οι Τούρκοι φίλαθλοι που προέρχονται από χώρες εντός ζώνης Σένγκεν, διότι για τις πτήσεις από την Τουρκία συνεχίζει να ισχύει η καραντίνα.

Κάθε φίλαθλος πάντως θα πρέπει να φέρει μαζί του τεστ ανίχνευσης του Covid-19 ή βεβαίωση ότι έχει εμβολιαστεί ή έχει νοσήσει από τον ιό. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι υποστηρικτές της Εθνικής Τουρκίας δεν θα είναι πάνω από 2.000.

Για τηνΡώμη και για ολόκληρη την Ιταλία πρόκειται για σημαντική ευκαιρία, που σηματοδοτεί και την έναρξη της μετά κορωνοϊό εποχής. Οι υπεύθυνοι του δήμου της Ρώμης υπολόγισαν ότι έχει ξανανοίξει, έως τώρα, το 50% των ξενοδοχείων της Αιώνιας Πόλης, ενώ τα καφέ και τα εστιατόρια είναι και πάλι γεμάτα πελάτες, πάντα με την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενόψει του αποψινού ματς, ζήτησε από όλους τους Ιταλούς να στηρίξουν με θέρμη και ενθουσιασμό την ομάδα, διότι «η “σκουάντρα ατζούρα” ξέρει να ενώνει όλους με μοναδικό τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης