Η Εθνική Ολλανδίας ξεκινά την Δευτέρα (24/05) την προετοιμασία της για το Euro 2020, με τη λίστα των διεθνών να περιλαμβάνει πολλούς παίκτες που είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν για ένα προπονητικό τριήμερο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Φρανκ ντε Μπουρ κάλεσε 34 παίκτες την περασμένη εβδομάδα στην προεπιλογή εν όψει του τουρνουά του επόμενου μήνα και οι περισσότεροι αναμένονται για την έναρξη ενός προγράμματος προετοιμασίας που περιλαμβάνει δύο φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νέιθαν Άκε της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ντόνι φαν ντε Μπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χάσουν τις αρχικές προπονήσεις καθώς οι σύλλογοί τους θα λάβουν μέρος στους δύο τελικούς της εβδομάδας που ακολουθεί, σε Europa League (26/05, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βιγιαρεάλ) και σε Champions League αντίστοιχα (29/05, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι).

Οι διεθνείς παίκτες θα έχουν ρεπό την Τετάρτη (26/05), αφού στη συνέχει ο Ντε Μπουρ θ΄ ανακοινώσει την τελική αποστολή των 26 παικτών, η οποία μετά θ΄ αναχωρήσει για την Πορτογαλία το ερχόμενο Σάββατο (29/06).

Υπήρξαν αμφιβολίες σχετικά με ένα προγραμματισμένο προπονητικό καμπ στο Αλγκάρβε, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών για τον κορωνοϊό, αλλά η ολλανδική ποδοσφαιρική ένωση επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει, συμπεριλαμβανομένου ενός φιλικού εναντίον της Σκωτίας στο Φάρο στις 2 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Ολλανδοί θα παραμείνουν μια εβδομάδα στην Πορτογαλία προτού επιστρέψουν για ένα τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στο Ενσχέντε με την Γεωργία στις 6 Ιουνίου.

Ο εναρκτήριος αγώνας του 3ου γκρουπ της τελικής φάσης του Euro 2020 είναι εναντίον της Ουκρανίας στο Άμστερνταμ στις 13 Ιουνίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης