Τα νεύρα ήταν πολύ τεταμένα μετά την ήττα της Γαλλίας στα πέναλτι από την Ελβετία, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό παγκόσμιας πρωταθλήτριας από τη φάση των «16» στο Euro 2020.

Όπως ανάφερε η ιστοσελίδα RMC Sport, μετά την ακολουθία των πέναλτι, η οποία καταδίκασε την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν, ξέσπασε διαμάχη στις εξέδρες του Εθνικού Σταδίου στο Βουκουρέστι ανάμεσα στη μητέρα του Αντριέν Ραμπιό και τις οικογένειες των Πολ Πογκμπά και Κιλιάν Εμπαπέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βερονίκ Ραμπιό, μητέρα και μάνατζερ του μέσου της Γιουβέντους, «εξερράγη» μετά τον αποκλεισμό της γαλλικής Εθνικής ομάδας. Πρώτα επιτέθηκε στην οικογένεια του Πογκμπά, στο τελευταίο σφύριγμα της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Ο λόγος γι΄ αυτήν την πρώτη διαμάχη ήταν για το τρίτο γκολ της Ελβετίας, που προέκυψε από μια χαμένη μπάλα από τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη συνέχεια, η κυρία Ραμπιό στράφηκε εναντίον της οικογένειας του Μπαπέ στο τέλος των πέναλτι, αφού ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει το αποφασιστικό λάθος, που κόστισε εν τέλει τον αποκλεισμό των «μπλε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βερονίκ Ραμπιό ζήτησε από τους γονείς να επιπλήξουν τον γιο τους και να τον κάνουν «λιγότερο αλαζονικό», προκαλώντας μια έντονη συζήτηση. Η διαμάχη συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με άλλες οικογένειες, που είδαν τη σκηνή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης