To Γουέμπλεϊ αναμένεται να φιλοξενήσει έως και 45.000 φιλάθλους για τα ημιτελικά και τον τελικό του Euro 2020, καθώς το γήπεδο έλαβε εξαίρεση από την αναβολή στη χαλάρωση των μέτρων κατά του COVID-19, όπως ανέφεραν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι αναφορές επισήμαναν ότι οι τρεις μεγάλοι αγώνες του τουρνουά θα αποτελέσουν μέρος του κυβερνητικού «Προγράμματος Έρευνας Εκδηλώσεων» που τους δίνει ευελιξία να αναστέλλουν τους κανόνες για τις δημόσιες συγκεντρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η χαλάρωση των μέτρων για τον Covid-19 κατά ένα μήνα, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων της μετάλλαξης δέλτα.

Οι οπαδοί που εισέρχονται στο γήπεδο θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ σε COVID ή να φέρουν πιστοποιητικό εμβολίου. Οι αγώνες του ομίλου της Αγγλίας αποτελούν επίσης μέρος αυτού του προγράμματος, με τους τρέχοντες περιορισμούς να επιτρέπουν 22.500 φιλάθλους στο γήπεδο.

Την Κυριακή, τα «Τρία Λιοντάρια» μπήκαν με το δεξί στο Euro 2020, μετά τη νίκη τους με 1-0 επί της Κροατίας, με την επίσημη συμμετοχή να καταγράφεται στους 18.497 θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης