Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος αναλαμβάνει την Εθνική Ελπίδων για να την οδηγήσει στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2021-23, εκκινώντας από την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν, στις 5 Ιουνίου.

Με την ευκαιρία της συμφωνίας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Ζαγοράκης καλωσόρισε τον Έλληνα τεχνικό Σίμο στις Εθνικές ομάδες και εξήρε τις ικανότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιώργος δουλεύει με ενθουσιασμό, συμπεριφέρεται με ταπεινότητα και ταιριάζει στο προφίλ των ανθρώπων που θέλουμε να εργάζονται στις Εθνικές Ομάδες. Τον καλωσορίζω στην Εθνική και του εύχομαι καλή επιτυχία», υπογράμμισε στη δήλωσή του ο κ. Ζαγοράκης.

«Με χαρά αναλαμβάνω το καθήκον του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, το οποίο, πέραν της επαγγελματικής του διάστασης, αποτελεί και μεγάλη τιμή», δήλωσε ο νέος τεχνικός μετά τη συμφωνία με την ΕΠΟ. «Πάντα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία και θεωρώ ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή».

Και πρόσθεσε: «Εκτός από τους αγωνιστικούς στόχους – διακρίσεις, σκοπός μου είναι να συνδράμω στην ομαλή μετάβαση παικτών από την Εθνική Ελπίδων στην Εθνική Ανδρών. Πάνω απ’ όλα, πάντως, θα δουλέψουμε με νοοτροπία βασισμένη σε αρχές και αξίες που πρεσβεύει η χώρα μας, γιατί φορώντας το εθνόσημο εκπροσωπούμε την ιστορία και τον πολιτισμό της. Αρχίζει μια ωραία πρόκληση και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης