Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η τηλεδιάσκεψη της Superleague, μετά την επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, όσο και στον Μάκη Γκαγκάτση, με τα «πυρά» ωστόσο να μη μένουν αναπάντητα από τους Θεσσαλονικείς.

Οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα όταν πήρε τον λόγο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, που ανέφερε: «Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό», κάνοντας λόγο για… λεκέδες από πλευράς Δικεφάλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μηνάς Λυσάνδρου παρενέβη λέγοντας: «Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ. Σαββίδης…», με τον Μαρινάκη να απαντάει: 

«Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του Σκάι, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ. Γκαγκάτσης, που κάνει τη βρόμικη δουλειά».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών και άνοιξε… πυρ λέγοντάς του: «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαρροή ΠΑΟΚ για Μαρινάκη: «Τα είχε γραμμένα γιατί απ’ έξω δυσκολεύεται»

Την ίδια ώρα, τα όσα σημείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Και αυτό διότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχολίασαν με καυστικό τρόπο τα όσα ανέφερε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, σημειώνοντας πως «τα είχε γραμμένα γιατί απ’ έξω δυσκολεύεται» και υπογραμμίζοντας παράλληλα πως αυτό έγινε ώστε «να προλάβει να τα ανεβάσει ταυτόχρονα το μιντιακό του παρακράτος».

Β’ γύρος αντιπαράθεσης στη Λίγκα: «Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Τζήλου και τα στημένα»!

Λίγο αργότερα άναψαν εκ νέου τα αίματα στην τηλεδιάσκεψη της Superleague, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων», που ξεκίνησε τα «πυρά» εναντίον του ΠΑΟΚ, να επιμένει στο κλίμα πόλωσης. 

Όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης κι αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ, ενώ αρνητικός δεν ήταν ούτε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε: «Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης, ούτε τον Βόλο, που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση».

Τα λόγια του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών δεν έμειναν αναπάντητα ούτε αυτή τη φορά από τον Μάκη Γκαγκάτση, που είπε: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε επειδή το 2015 αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κ. Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε δεύτερο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ».

Η αντιπαράθεση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και με αφορμή τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλεσε τον Ολυμπιακό «αυτόκλητο υπερασπιστή του Αυγενάκη», επισημαίνοντας σ’ ότι αφορά το θέμα της πολυϊδιοκτησίας πως «κανένα δικαστήριο δε μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε από τον κουμπάρο του Αυγενάκη».

Πηγή: sdna.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης